anyu megint izél
hogy miért nem hagyom ott a kerámiát
anyu kapja be
anyu mindig izél
hogy miért nem hagyom ott
a kerámiaműhelyet
a legjobb barátomat
a könyvet amit épp olvasok
akkor persze kuss volt a nevem
amikor én izéltem egyszer
hogy ne izéljen tovább
azzal a fasszal
vagy legalább nyitott ajtónál ne