Benceversek - A pusziraktáros
Mert az nem úgy van, ha máshol nincs
a pusziraktárban ott biztos, ott naná.
Hogy pikk-pakk beugrok, kérem az árut.
’A helyzet aurája’, nem a készlet, mondaná.
(De ruháit még nem Sznobériából rendeli,)
így marad a szenvtelen szimpla ’nem’,
miután jöhet hízelgés, ígéret, álszomor,
általában nem lendít semmit a helyzeten.
Tessék pipiskedni bent és úgy felérni:
Ez nem afféle útmenti diszkont olcsó bazár.
Ha a mozgantyú a bizgenytűvel nem rezeg,
az automatikus riasztó rögtön bezár.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-26 13:00:11
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-30 14:07:25