Kis ház, mutatóban
Kis házat akarunk a szív utca közepén
de terveinkkel szemben az idő falfehér
tudjuk ami megmarad estére vasbeton
kitakar betakar elenged anyagom
gyakran mondják egy házhoz a holdat kell nézni
meg a kedvest mert telket ott nem lehet venni
elhisszük persze mégis tervrajzot mutatunk
összeszedünk engem majd zárjuk a kiskaput
s úgy megyünk lépcsőn mintha kész lenne a lakás
szeretsz szeretlek mert ez marad a szokás.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-26 12:08:51
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-26 12:08:51