Örökkön örök-ké(j)
Itt vagyok és nem vagyok
szememben két nap ragyog
megszeretsz és elhagylak
hazug vagyok vakablak
Gyűlölsz engem szeretlek
király vagyok eretnek
részeg vagyok betépett
véres szárnyú ígéret
Ölelj engem megöllek
visszaadlak a földnek
sámándalos toborzó
ágybahívó koporsó
Izzad vágyam csatakos
sáros öled latyakos
kormos hóba fürdetlek
gyűlöllek vagy szeretlek
soha nincsen nyugalom
pálinka az asztalon
megiszlak mint harmatot
forró vágyad hogy vacog
Fogad közé befogadj
bíbor tüzű alkony vagy
hajfüggyönyöd rejtsen el
hallgatásom nem felel
szeretkezzünk halálig
hazug minden csak ámít
gyönyörödet megadom
én vagyok a hatalom
Imádj engem taszíts el
legyél te ki elvisel
assony legyél viselős
átok fogan eszelős
Itt vagyok és nem vagyok
maholnap tán meghalok
Kund Abigél te rokon
táncoljál a síromon
Gyűlölj engem vagy szeress
bánatomban kinevess
szeretkező gyötrelem
csalánba ült szerelem
Csípős hajnal ébreszt fel
sötét varjú szemekkel
korog álmod mint gyomor
oltárodon áldozol
kitéped a szívemet
belém haló rettenet
fölmutatod magadnak
sírsz utánam elhagylak
Virágom vagy húsevő
özvegy pókné szerető
lepdőkön táncoló
orgazmusba zárt folyó
kegyetlenség virasszon
gyűlöllek te gyöngy asszony
disznók elé kivetlek
átkozva is szeretlek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-23 00:06:44
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-23 00:06:44