Önző
vonattal utaztam kolozsvárra
két állomás között találkozott tekintetünk
szürkének tartottalak
szürke mint brassó főtere
vagy zemplén sátrai
úgy tűnt érdekellek
még kacsintottál is
és meghívtál szilveszterre a bulgakovba
én román voltam bukarestből
te magyar budapestről
beteg szerepjáték
végül egymás mellé ültünk a padon is
fogtad a kezem hányinger strasse zece-nél
sápadt arcomon át
önző párhuzamba sodortál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-22 20:58:26
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-22 20:58:26