Közösségi Hold-dal
Mindjárt hétfő.
A hét fő bűn közül most a nyolcadik:
pohár borom szabadnak álmodik
múltat, jelent és téged.
Fényképpé váltan sincs még véged,
mert képzeletben mindez
díszlet csupán. Felnőttes érdekből
tettetett, digitális paraván,
up to date elektronok.
Hétköznapunk csak lusta pótlék.
De ma éjjel megtalálnék
minden elveszett mosolyt a képen.
Téged is megláttalak éppen,
s ha hétfő reggelekkel terhelem
vasárnap esti testem:
az egészet magamnak (és rád) kerestem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-22 01:59:54
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-22 01:59:54