Ment. És?
Ha elúsztak már a borzhideg telek,
nyakunkba mász a medvelangy tavasz.
Ha tóba fulladsz, én kimentelek,
ha későn, lassan is, dehát na was?
A mentés ténye az, mi fontos itten,
lelked belém, mint olvadt rézbe forr.
Bőröm érted vásárra kivittem,
egész vagyok after, de csak rész before.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-21 10:46:44
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-21 10:46:44