Kevert műfajú romantikus sci-fi
Három dimenzió, gravitáló naprendszer.
Nem hittem, hogy szemüveg nélkül látlak majd egyszer.
Földetértem és olyan közel jöttél
hogy azt hitték a tudósok is
van közöttünk valami.
Sajnos a korhatár és a fertőtlenítés
sikertelensége miatt
barátságunk is életképtelen.
Ülj ide kérlek.
Az 516-os kisbolygó szivárványszínű
elefántcsordáinak vonulásához
innen mellőlem zsír a kilátás. Avagy flash.
(Te így mondanád.)
Mindjárt elfogy a levegőm, csókolj.
Három dimenzió, nem Avatar és majdnem látlak téged.
Indítsák el végre azt a kivágott szerelmes dalbetétet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-20 21:58:35
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-20 21:58:35