cigibe tekerlek - egy függő gondolatai
fáradt estét rakott le elém megint a szél
mint csikket, úgy nyomlak el magamban téged
de kátrány szagod felejtteti hogy elmentél
s hogy pár sárgult fog meg ujjperc mennyit kérhet
te a dohány elfogytál már bennem, pedig még
nikotin-emlékeiddel dús a vérem
az összekapaszkodott sejtjeim elhitték,
hogy egy pöfék után sem marad meg a szégyen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-20 09:17:46
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-20 09:17:46