Tárgyakon tartom a kezem:
minden hiába, megvannak
nélkülem. Védek egy rozsdás
anyát, fél porcelán fejet,
pár könnyűvé keményedett
gesztenyét. Nem szorulnak rám,
enyém a hirtelen élet,
övék a végtelen kopás.
Kapaszkodok egy ideig,
mint piercing intim helyeken.