Boldogan
Elhatároztam, hogy
Holnaptól boldog leszek
Hiszen csendben nőnek a fák
És lassan kopnak el a hegyek
És még lassabban őszül a haj
És ha a fióka kukacra vár
Előbb-utóbb jóllakatja
Az apa- vagy az anyamadár
Elhatároztam, hogy
Holnaptól boldog leszek
Hiszen esni jön minden eső
És játszani minden gyerek
És hullámozni a tenger
És ha a lélekre tapad a sár
Előbb-utóbb meggyógyítja
Akinek gyógyítani muszáj
Elhatároztam, hogy
Holnaptól boldog leszek
Hiszen nincsen időm arra
Hogy ne boldog legyek
Hiszen elmúlik az idő
Akkor is, ha boldogtalan
Előbb-utóbb boldog leszek
Hiszen a nincsnél több a van
Jön a fény
Jön a szél
Nő a fű
Áll a hegy
Születik
Sírdogál
Öregszik
Merre megy
Nincs a nincs
Több a van
Nem fogy el
Dolga van
Születik
Öregszik
Elmúlik
boldogan
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-19 22:05:58
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-19 22:05:58