Lucskos pinámból jóllakott vadak.
Tudom, hogy ízlett a füstölt falat.
Kurvára jól meg lett ez csinálva.
Kinek a szája is a picsája.
Levendulaillatú a fingom,
főleg ha a nagy molyokat irtom.
Ne próbálkozzatok, már szűz vagyok!
Hare pokol-lelkű, lankadt faszok.
Hare szabadság, hare szerelem.
Hare bassza meg, Istent keresem!