tényleg fáj-e?
cserben hagy a szánalmas ösztön
eltékozolt csillagóra múltán
mivégre az erőlködő remény
művi ívfénye
csavarmenetre olvadt foglalatok
kivert biztosítékok sora
álomdobbanások a túlhasznált erekben
kamraremegésig
újratöltéstől kisütésig mivégre
ha végül csak szív a szív
szülőföld-ártatlan gyepűvidék
bicsaklik megint hiábavaló áldozatba
marad csak csonkolt hitetlenkedés
tényleg fáj-e?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-19 13:03:24
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-19 13:03:24