Elmetszett történés
Ma összegereblyéztem a fák alatt a leveleket.
Halomba húztam.
És elégettem.
Hiába kerestelek nem voltál közöttük.
Apám odahívott a verandához.
A ház oldalánál egy árnyék vágta el az utam.
Hidegen átgázoltam rajta.
De nem a tied volt, hanem a talicskáé.
Leültem a vacsorához,
és miközben néztem a szomszéd kertben növekvő gazt,
arra gondoltam, hogy én már
rég lekaszáltalak a szívemben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-18 18:20:23
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-18 18:20:23