Munch-kórtan
szem sincs csupán tekintet
zárójelbe szorított sikoly
őrjöngő égalj alatt
vékony korlátnyi esély
Nárcisszusz átesik a tükrön
valami világít a sötétek mögül
de feketébb a feketénél
a macskaosonásnyi éjszaka
a döbbent árvaságot
kézen fogja a félelem
az ablakokban s az ablakok mögül
csak a senki figyel
függönymaradás a figyelem
mindenre merőleges a magány
esélytelen fények szivárognak
dermedt lámpasorok felől
a cseppfolyós alkonyban
minden tökéletesen összeér
hiába gondolod tovább
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-18 16:46:00
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-18 16:46:00