harapás
Akkor sem kiabáltál,
amikor a szeretkezés után;
vagy szinte közben –
kisiettél a sötét konyhába,
ahol, hogy jobb íze
legyen a szádnak:
kitapogattál szőrös
őszibarackok közt
egy csupaszat,
de az se baj, ha ringló
– gondoltad –, lemostad,
és beleharaptál
a rosszullétig –
mert a rugalmas héj alól
paradicsom tört rád
álnokul, ősellenséged,
minek gyerekkorodban
szagát se bírtad,
de már felnőtt vagy,
tudsz nem szólni, ha kell is;
csendcafatok lógnak rólad,
és ez így megy a kiteljesedésig.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-17 00:38:10
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-17 00:38:10