Törless nyugalma
Nem értettelek igazán Törless, miért
akartál a fűszerkertben találkozni ve-
lem. Néztem, ahogy a padon feküdtél,
napoztál, persze a ruhád rajtad volt.
A kert közepén több kisebb barázda,
mint az a madaras fajáték, olyan össz-
képet adtak ki a hajlongó apácák a
sok paradicsom palánta felett. El-
gondolkodtam azon, vajon a munka
megnyugtat-e vagy felzaklat, míg a
kerengőből kikukucskáló herceg ar-
ca elbizonytalanított. Mégis szeretsz
Törless, a pad végére leülök, meg-
fogom a lábadat, megmasszírozom.
Aztán nehezen a támlába vésem a
nevünket, elfelejtve a kolostort.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Nagyítás, 2010
Feltöltés ideje: 2010-08-16 22:42:52
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-17 00:48:35