Szájzár
Neked is mű-e fogsorod van
kérdezi szélesen nevetve
mondhatnám szinte bizalmasan
de csak reteszre zárom a szám.
Hát ezzel eszek megkoccintja
megpattintja a körmével
valódi kunststoff teszi hozzá
ez a művészet akarása.
Azt kérdi mért nem válaszolok
megnémít a radai rosseb
minek folyton-folyvást parázni
menj a francba nem vagyok itthon.
Hiába zörgeti az ajtót
hiába forgatja a zárat
el a kulccsal el a kezekkel
olyan sötét van mintha rágna.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.