R?ncosan
Ráncosan
Kérlek, ne fürdess meg,
mielőtt a szeretője leszek!
Ne becézz!
Csak számolgassuk ujjunk:
ez elment vadászni,
ez megfőzte.
Mondogasd nevem,
hogy minél később felejtsem el!
Ígérem,
amikor csoszogva lépsz felém,
ugrani látom a kosárlabdást,
és ha nyakkendőd köti a halál,
felveszem legszebb ruhám,
latin táncossá válok,
megfogom kezét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.