Próbálkozás - 2010. 04. 23.
Kivirágoztak a nárciszfák.
A karmos lábú elefántmacskák földet rengetve igyekeztek,
hogy törzseiknek dörzsölhessék virágportól viszkető szőrös ormányaik tövét.
Közben lemorzsoltak magukról néhány gyapjas kullancsot.
Vakondokgyíkok fúrták magukat a földfelszínre levegőrét,
amelyikeknek betömték a járataikat a liliompálma-levél méretű talpak.
Ritka erdei rákok merészkedtek a tisztásra,
amikor a nap már lenyugvóban volt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.