Függõbe-
Nincs fény. Azt mondja, nem ad.
Bátor. Azt mondja, fáradt félni.
Azt mondja, unja, hogy álmodom.
A szépet a jóból ki kéne tépni.
Rámzárja az ajtót, hogy bezárjon.
Nem veszi észre, hogy benn marad.
Kérőn néz felém, hogy adjak magányt.
Nem adok. Hebeg hetet-havat,
Azt mondja, eresszem, hiába harcom.
Azt mondja, jó volna mennie.
Azt mondja: tetszik neki az arcom.
Engedem, hogy elvigye.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.