Sok van, mi... (ad notam "Zöld az erdő, zöld a hegy is...")
Nincsen nekem, nincs egyebem
Üres zsebem, két gyerekem
Csak a szívem dobog nagyon
Ha elcsavarog, menjen, hagyom
Hét kocsmában van hitelem
A jóisten fizet nekem
Nem ittam én, csak tíz felest
Jézus vérző tenyeréből
Az élet egy furcsa hakni
Mért van az, hogy meg kell halni
Amikor a szívvel baj van
Isten könyörülj meg rajtam
Az élet egy furcsa hakni
Mért van az, hogy meg kell halni
A titkok mind csodálatosak
De az embernél nincs csodálatosabb
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.