Cigiszünet
nem akarom mázsás pillák
giccses kifordult álmait
felrúgom mint bolondgombát
a nyugalom kárhozott árnyait
akár simogató kézbe harapva is
válaszokat keresek
kiköpöm a langymeleget
kutatom azt a keveset
mi mégis minddennel ér fel
mitől megpattan az érfal
olvad a bronz, robban a galaxis...
nem, nem a bölcsek köve érdekel
(mire való a hatalom, mindentudás)
a tetves húgyszagú ÉLET vonz
semmi más
az a szeg csak írni tudó kezem
ne üsse még át
a pokolbéli pöcegödör szélén
ha a cigiszünetnek vége
s merülni muszáj
az se bánt
csak valakinek
elmondhassam
mily érdekes is
mennyire más
odalent
odaát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.