Gagyi vers
Gagyi vers
Aki volt már vak, ma az tud csak látni,
és símogatni, akit megnyúztak.
Az elvesztett képes megtalálni,
s szereti az igazt, kinek nagyot hazudtak.
Mézt csókol, kinek ajakán a hűség
kihasznált évekbe száradt keserűség.
A bűngyűlölő a bűnöst menti bocsánattal,
és szerelemmel szeret, ki tűr alázattal.
Gagyi e vers, mondják, közhely. Az is lehet.
Nem olvassa jól az, kiben nincs szeretet.
Emberből szakadt s emberhez tart, aki
mer még e világban szerelmet vallani.
4:04 2003.02.16.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.