[chat-room]
Csak egyszer írj rosszat,
azt megjegyzik. Angol
klaviatúrán egy magyar férfi
próbálja az általa megszokott
ékezeteket elkerülni. Rosszul.
Elgépel valami fontosat a sorban,
amitől mindig csak arra a „grl”
-re akarnak rákérdezni alkalmi
partnerei. S bár szégyenli,
rögtön korrigálná is a dolgot,
elég idő még sincs eltüntetni az
árulkodó nyomokat. Tévedésében
persze benne van az a sok
hálónyitogató magányos mustra,
az esti mesék halk talánjai, amik
épp csak a lakásküszöbig érnek.
Partnerei pedig egy időtállónak
hitt szmájlival súlyoznak,
nagyon is tudván, hogy egy
kivert kutya számára hangulat-
jelkészletükben ott lapul az
ördög vagy az isten.
Hősünk így megy bele az estébe.
Az egész szobában a monitor
meg az ő teste világít, meg
mindig egy elképzelt ideális
partneré, aki távol a gépek
kattogó zajától, kedve szerint
hazudik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.