Úszás télen
Ki kell kapcsolódnom.
Azt hiszem elmegyek úszni.
Egyedül. Gyalog. Így lesz a legjobb.
Nem sietek. Nézelődök. Megállok. Leülök.
Párszor megkérdezem jó irányba megyek-e.
Új uszoda. Odaérek. Beállok a sorba.
Jo volna nem várni túl sokat.
Végiggondolok ezt azt.
Én jövök. Jegyet váltok.
Vetkőző. Felakasztom a ruháimat. Leadom az értéktárgyaimat.
Jön a folyosó. Átmegyek. Már érződik a víz. Izgalom.
Első alkalom.
Lemosakszom. Csak tisztán.
Odalépek a medence széléhez. Felállok a rajtkőre. Lenézek.
Sötét víztükör.
Kifújom a levegőt.
Elrugaszkodok.
Lélegzetelállító.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.