fárasztó nappal.
jelmezek. zene. tükör.
üres szív. zajos kocsma.
egy gin-jéggel. unalmas
emberek. várakozás.
fura kérdés - tétova
szavak. végül ő.
megmagyarázhatatlan.
egy mosoly. a pillantása...
már láttam valahol.
szívem vérzik. már nem érzem.
hajnali kábulat. metró. vissza se nézett.