Elképzelt fotel
néhány évvel ezelőtt
amikor eszembe jutottál
akkor is hosszú fehér bottal
jött egy lány szembe az utcán
és én nem tudtam mit keres
most itt van még egy kutya is
odakötve a lábnyomodhoz
az olvadó hóban
hogy együtt szökjön vele a múlt
mert azóta megismertem a várost
mielőtt felhívlak
kimegyek az ajtó elé
tisztára törlöm a cipőm talpát
az esti félhomályban
kettőre zárom a zárat
a fotel karfáján ülve
aztán később mellétérdelve
imádkozom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.