Angolspárga
Olyan mint az angolspárga.
Azazhogy csak majdnem,
Most megtörténik.
Nézed a repedést a lábaid között,
Ahogy kitátja száját. Hasadsz.
Szíveden morzézik a nyelve,
Egyre gyorsabb ritmusban.
Felizgat, de elmenni nem enged.
Még nem a nászéjszaka ez,
Csak egy pánikroham. Ártalmatlan
kis előjáték, szexuális nevelés.
Széjjelrepedsz a semmi fölött
És belédnyal a halál.
Őszinte szerető. Végig a szem
edbe néz és a villanyt is égve
hagyja.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.