Cigifüst és fél homármáj
(az élet értelmetlen, én is az vagyok)
Vágtat a sírásó nem temet el
Fehér csuklya, vér és epe lep el.
A gyomor és a tüdő közötti hézagban
Fel- felriadok sekélyes álmomból.
Le kell szoknom a cigiről, mert a
Tüdőhomárrá károsult nagyapám
Nem hagy nyugodni. Hogy az Isten,
Szegényke. Szeretett dohányozni.
Fordítva ugyan, de mégis ugyan-
Ez a kérdés, hogy miért kerülnek
Az emberek ívben, lehet hogy a válasz
Is ugyanaz. Szeretem a félhomályt
Figyelem, elterelés. Van még a szavak
Közötti csevegés. Pedig fehér nagyon
Félek, csuklya vér és epe lep el
Vágtat a sírásó nem temet el.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.