Jelenetek a pokolból III
Az ötödik napon
Megint eljött
Leült és nézett
Nem fogadott el
Se vizet se élelmet
Ült és nézett
A tenger irányába
Egy férfi állt pár méterre
Fekete ruhás férfi
Nyakában kereszt
Tudta mennie kéne
Vinni az örömhírt
Elmondania neki
Van mi nem bomlik fel
Ahogy apa, anya, testvérek
Teste a törmelék alatt
Isten csak üzen
Csak azt bántja akit szeret
A hús nem fontos
A lelket a tenyerén ringatja
Elmondja neki
A fiúnak aki
Mindig visszatér
Leül és néz
Nem fogad el
Se vizet se élelmet
Ül és néz
A tenger irányába
Egy férfi áll pár méterre
Fekete ruhás férfi
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Utolsó módosítás ideje: 2010-08-23 10:16:00