A 87-es
68-ban már késő volt,
és ő csak 87-ben született meg.
bikini alatt hordott idők
elhízott gyermeke.
ki már sohase tudja meg
mi volt pontosan,
csak hallomásból tudja hogy
az első 3 éve volt történelem.
a többi 19-ről
általában hallgatni szoktak,
tehát élt mindösszesen
3 évet.
a földről nem is látszódik más.
az apák féltve őrzött szárnyaikat
visszazárják szekrényeikbe.
87-es csak így hívják;
volt 3 éve,
talán pihés szárnya,
de biztosan nem lesz erkélye.
ami volt nála későn indult.
a számítógéphez túl közel van
és talán túl messze.
mostohatestvérei a nullák
egy rejtjeles sötét titkos számrendszerben.
de testvérei a programozóknak:
a pár hónaposoknak
s az egy-két éveseknek,
akik belőttek valami célirányt,
úgy hogy az egészet nem is értették meg.
s most hogy van fogalma arról,
hogy ennek ellenére lesz 20 és 21,
(mivel nem történik változás)
a legelső gyanús pókot kell megtalálnia
a falon, amelyik szőni kezd.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.