sex on the beach - 2010. 02. 06.
"tüzesen sütött le a nyári nap sugára"
egy tüzes lányra a napozószéken
a combjai lágy barnára sültek
az almamellek érni kezdtek kosaraikban
apránként szürcsöltem a koktélomat
mégha nem is volt olyan finom mint egy szűz
ürügynek jó volt a maradásra
esteledni kezdett és hűvösödni
farkasszemet néztem a dermedt bimbókkal
szinte érezni lehetett köztünk
az egyoldalú vibrálást
a nap a víz alá merült
és fuldoklani kezdett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.