Jelenetek a pokolból - II.
kettétört tartógerendán ül.
nem jajgat csak nézi a romokat.
nézi a romokat, nézi a semmit,
felette ég alatta múlt rohad,
a melegben bomlik a fehérje.
lélegzik, de nem érez túl sokat
a bűzből, amit a törmelék kilehel.
amikor több száz tonna hús rohad,
a förtelmes szag egész magasra elér,
és bár nem kimondott égőáldozat,
szükségből talán mégis elfogadható,
hogy most nem ég hanem elrohad.
Haitin járt az isten néhány napja.
ő nem látta, de halott másokat
hagyott mindenfelé. amónia. mi-
lyen szép szó. hiába, a hús rohad.
csak nézi a semmit. kettétört tartó-
gerendán ül. lábán a seb már lohad.
naponta dobják a kötszert fentről,
és zsákokban viszik az álmokat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.