idõrõl idõre átvérzi
hommage à P.J.
beírom a keresőbe keresetlen
szavak áldott szójáték
keresetlen szavak hunyorgó
stréber kapkodva mintha
pedánsan a leckét most
pirulás nélkül fölmondhatja
az összes szitkokat de
időről időre az olvasatlan
összezsúfolódott lapok közt
hirtelen támadó tülekedésben
sírásom fölszabadítja –
és egyszerre itt hullámzik
a tenger aztán
szégyenlősen dörgölődzik
a hajnal tanácstalan
téblábol a talán szemébe húzza
kalapját a véletlen majd
ráhunyom szemem az utolsó
oldal egyetlen sorára
lámpaoltás lábujjhegyen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.