(s)alaktalanítás
annyira szeretnék írni egy olyan verset ami érzelmileg
és mentálisan salaktalanít amitől az ember olvasás
után úgy érezné magát mintha egy afféle érzelmi-mentális
wellness hétvégén lenne éppen túl megfiatalodva abban
a boldog tudatban hogy akár verset is tudna írni nem csak
egy akármilyen verset hanem egy igazi opuszt melynek
elolvasása után amennyiben én olvasnám érezném mind
mentálisan mind érzelmileg teljes mértékben kész vagyok
rá hogy megírjam azt a régóta áhított verset mely kizárólag
egy olyan letisztult érzelmi és mentális állapotban születhet
meg amiben a hétvége után amit nyugodtan nevezhetünk
egyébként afféle érzelmi-mentális wellness hétvégének
jelenleg én vagyok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.