a vonat mellett szaladnak a fák
budapest felé
a vonat áll
mintha semmi sem történne
állunk az időben
kézen fogva
oda kell érnünk
kedden Mátay Kata felolvasóest
nyálcsorgatva ülünk
instant kakaót keverünk
szerdán fogorvos
és majd idővel
csakazértis
belerohadunk egy szemétdombba