elcsépelés
összedobáltak egy lelket bennem a sejtjeim
ez most már így van akár tetszik vagy nem
én lennék az aki így kialakult formálódó vagyok
egészen addig míg ezt elhiszem bár hitetlen
mert nem lehet ily súlyos a lélek ruhája de
a test sem járhat ilyen lenge léleköltözékben
próbáltam összegyűjteni a leggyakoribb szókat
mint szeretet lélek és rájöttem hangzásuk sem
tetszik nem hogy kiürült töltelék jellegük mint
cél keresés mindig és soha szavas csapdák
mik időt sejtetnek igen az idő is a semmivel
és mindennel együtt utalás az egész irodalom
híg-sűrű biblia isten nélkül mert az is ha nélkül
keresés is elcsépelt szó magamutogatás hiúsági
kérdés javarésze meg terápia önműködő írás
az írás nélkülözi az Írást ami valahonnan vala
hová mutat azt is ki mondja meg és szabadság
az amibe beledöglünk mert hol a másik aki nem
fér sem közelebb se a versbe ahová menekült
valahány tériszonyos és keszonbeteg félszegség
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.