Benceversek - Halasztás
’Olyan bonyolultak vagytok.’ Suhintotta felénk a szavakat s azzal
kiviharzott a konyhából. Majomdermesztő kígyóábrázattal és
szappantartó fedéllel tért vissza. Sziszegve préselte a
fogai között ’Jó kis méreg, ezzel majd jól meghalasztalak titeket,.’
Úgy tűnt minden fortyogó keserűségét beleszórta. Bocsánatért könyörögtünk,
semmi, végül odadobtuk koncként a gonosz pókembert. Megkegyelmezett.
Fekete fehér. Tisztán két színű még. Lélekvitamin.
Öt éve épphogy csak szállingózik a korom. Tegnap a kocsmában
észre sem vették. Mondtam van egy szere(le)m.
Erősen halasztó hatású.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Utolsó módosítás ideje: 2010-08-20 21:43:04