Unalomig illúzió
Fiókba rejtett fogkefe kiszáradt. Kemény.
Én is. Szeretnék.
Rongyosodik a pólód.
Minden héten kimosom.
Nézem az ajtót. Fehér.
A zár is téged vár.
Elmegyek az orvoshoz,
nem jól látok.
A filmben te vagy a főszereplő,
az ablakon az árnyék.
Biciklizünk. Fogjuk egymás kezét, húzol magad után.
Nyáron együtt megyünk a boltba,
veszel egy szív formájú csokit.
Belekóstolsz a lábosba,
megmosom a hátad.
Emlékszel? Ráírtam rúzzsal ötvenszer a nevem.
A Balatonon meghajol az aranyhíd,
amikor rám csapod a vizet.
Megrezzenek.
A fény közénk kúszik,
szívet formáz.
Én hallá változom,
boldog vagy, amikor kifogsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.