A kritikusnak
Lám, bántja a fülét a sánta rím!
Kerítek mankót az olvasáshoz.
Most szegi, vagy beszegi szárnyaim?
Rossz szava dermeszt, majd olvadást hoz
egy másik. Ó, ne vegyen komolyan,
én nem jártam komoly iskolákba.
Néha sikerült a rím, volt olyan,
csak ön látja, hogy sérült a lába.
Kérem, a spirituszt eszik, isszák?
(Mert ön azt mondja, van bennem ilyen.)
Tán nyílnak előttem verskulisszák,
akkor majd nagyban. Most még kicsiben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.