Istenrõl ne! (egy kritikus intelmei 1)
Próbáljon másról is verset írni
Ne csak istenről. Annyi téma van.
Például ön miért boldogtalan.
Miért érzi, hogy nem lehet kibírni.
Ön, a költő, miért sír miért fél.
Min gondolkodik ha éppen sétál.
Írja le azt, hogy önnek miért fáj,
Miért találja ébren az éjfél.
Mi az a megmagyarázhatatlan
Titok, ami önnel megszületett
És megismételhetetlenül szép,
És halhatatlan. Annyi téma van.
Legbelülről vegyen lendületet.
Higgye el, ami csak maga, elég.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.