Apa már két éve elment hazulról,
és azóta még csak felénk se néz.
Anya azt mondja, most játszásiból
úgy csinál, mintha meghalt volna.
Jó, hogy apa csak játssza a holtat,
és hálás is vagyok érte. Csak az
nem fér az agyamba még, hogy
miért nem úgy tesz, mintha élne.