azt mondanám nem fájt de
tenyeremen ott virít még
stigmaként a heg mintha
szeg fúrta volna át a bal
kezem rutinból fogod meg-
izzadsz az undor vagy
talán a félsz miatt van
hogy így reagál rám a test
edzést igényel a szívre
és a nyelvre gyúrni kell
az nem segít ha beszéd
helyett bosszúból a dekket
a tenyeremben nyomod el.