Most nem az igazi. Értem.
És hogy vagy? Meggyógyulsz?
Az jó, örülök. (az arcod részletei
finoman táncolnak ahogy előbújik a
nap és csiklandozó mintákat borít
rád. gondolatban előreszaladsz,
a hátad mosolyog, nem kell hogy
elkísérjelek a partig.) Nekem meg
Kurva sok dolgom lett hirtelen, és
Még egy tálca sütit
(meg kell ennem)