Búcsú a szonettől II.
Ötven fölött a test a csúcsra jut,
Mert kiket nem bánt kór és balga vakhit,
Ötven fölött, megtehetnek akármit,
S nászszoba neszben lüktet aktusuk.
(Ha nincs fölösben túl sok hashúsuk.)
Halat együnk inkább, ne rőt szalámit!
Jobb, ha a férfiember nem dohányzik,
S orgazmusunkra kettő női jut!
Vagy több! Soha nem éreztek velem még
Ennyit a nők, mint most! Ó mennyi emlék
Köt össze vélük, s már hány éven át!
Gátlásos kis balettáncos növendék
Robosztus asszonyként bíztat, hogy még még!
Disztingvált férje hűs testvér-barát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.