Amnesia praecox
Bár látnálak úgy mint láttalak akkor
Abban a füstös kocsmában este hatkor
Először találkoznánk innánk a sört
Gyöngyöző perceken lenne hab a flört
Mintha elgémberedtél volna gyakran
Nyújtózkodnál hogy melled láthassam
Előgömbölyödni a pulóver alatt
Gerincemben cikázna végig a mozdulat
Magamba szívnálak míg felmegyünk
A liftben és összeérne a kezünk
Mert kicsi a hely csak néhány emelet
Míg felfelé két ember együtt mehet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Utolsó módosítás ideje: 2010-08-20 00:02:54