Lényegtelen dolgok
nem értek a zenéhez
igaz máshoz se
azért néhány számra
emlékeznek még ujjaim
a gitáron
a hatvanas évekből
White Room
Paranoid
In-a-Gadda-Da-Vida
sorolhatnám
de kit érdekel
egy megfáradt
kiégett ember
parttalan fecsegése
zenéről
költészetről
és egyéb lényegtelen dologról
így hát ott maradnak
a szavak a fejemben
a füstös koncertekről
a hajnalig tartó vitákról
a lopott
ronggyá olvasott könyvekről
a csavargásokról
a balhékról
a nőkről
az életünkről
a világról
amit megálmodtunk magunknak
és a kudarcról
hogy ez lett
ami van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.