A gyaloglás dicsérete
számtalanszor megyek
szüleimhez gyalog
a réten át
minden lépését élvezem az útnak
teljesen megnyugtat
ha tehetném
mindenhová gyalog járnék
és mezítláb
legalábbis ha meleg az idő
mindenkinek ajánlanám
főleg harminc felett
jót tesz a testnek
és tisztítja az elmét
teljesen más a világ
puha bársony a fű
és meleg a föld
az igazi
eső után
a víz
a sár
a harmat
masszíroznak
és érzem
hogyan leszek egyre frissebb
fiatalabb
olyan mintha szaladna az út
a talpam alatt
ez nekem
maga az újjászületés
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.