nem tehetsz vagy mondhatsz bármit.
szögesdrót tekintetek vigyázzák
az objektumot. máglyalobbantó
szent indulatok őrzik a ládát, melyben
ott lapul, hogy ki vagy, mit cselekedtél
,mit cselekszel és mit fogsz cselekedni.
ismernek. ők őrzik a mértéket.
az egyedülit amivel mérhető vagy.
Ha egyszer 43-as cipőt akarnál venni
tudni fogják. hogy az túl nagy neked.
ne is próbálkozz, Uram.